Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Home
Skipas
Skipas

 

Skipas

NEWPORT BLUE biedt pakketreizen met als basis het verblijf en de skipas. Wij kunnen de skipassen vaak met een prijsvoordeel ten opzichte van verkooppunten ter plaatse aanbieden. Het is aan te raden om de skipas van tevoren bij ons te reserveren. Onze weekarrangementen bieden bij 7 overnachtingen standaard een 6-daagse skipas aan. Deze skipas gaat in op de zondag na aankomst, tenzij anders aangegeven. Je kunt de pas uitbreiden naar 7 dagen zodat je op de zaterdag van vertrek ook nog kunt skiën.

Wij raden aan zelf ter plaatse een halve of hele dagpas te kopen als je wilt skiën op de zaterdag van aankomst. Vanzelfsprekend kun je dit ook van tevoren bij NEWPORT BLUE regelen door een 8-daagse skipas (meerprijs op aanvraag) te reserveren. Diverse skigebieden beschikken naast een skipas voor het gehele skigebied over een skipas voor de deelgebieden.

In de arrangementen van NEWPORT BLUE wordt uitgegaan van een pakket inclusief een 6-daagse pas voor het deelgebied. De 6-daagse pas heeft uitbreidingsmogelijkheden; vermeld bij de bestemming zelf onder 'Extra's'. Een gereserveerde skipas is ter plaatse niet te wijzigen of terug te vorderen. Voor de uitgifte en het gebruik van de skipas gelden altijd de regels van de liftmaatschappij.

NEWPORT BLUE is nimmer aansprakelijk voor verloren skidagen door liftsluitingen of andere onvoorziene omstandigheden.

Voor enkele bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië is een pasfoto vanaf een 3-daagse skipas verplicht. Reken daarom te allen tijde de pasfoto tot je standaard wintersportuitrusting! Hou er tevens rekening mee dat in steeds meer gebieden elektronische skipassen worden gebruikt waar een borg voor betaald dient te worden. Deze borg kun je veelal weer terugkrijgen door de skipas aan het einde van je verblijf weer in te leveren.