Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Kies NEWPORT BLUE
Newport Blue
De wintersportspecialist!

Wintersportspecialist

NEWPORT BLUE is een touroperator met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen. Wij bieden wintersportvakanties voor de avontuurlijke en sportieve liefhebbers van skiën en snowboarden. Ga je voor kennis en kwaliteit en wens je niet als nummer behandeld te worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse sneeuwzekere wintersportbestemmingen aan in Frankrijk, Oostenrijk & Italië. Van zeer voordelige weekenden en korte trips tot super-de-luxe weekarrangementen op basis van verblijf en skipas. Je kiest of je per auto, bus, trein of vliegtuig wilt reizen en wij bieden de mogelijkheden. Bovendien stelt ons keuzepakket aan extra's (zoals materiaalhuur, lessen en verzekeringen) je in de gelegenheid je reis geheel naar eigen wens samen te stellen. Wij nemen alle organisatorische zorgen voor onze rekening en zijn van mening dat zowel de service als de uiteindelijke reis een onvergetelijke ervaring moet zijn.

Op maat voor groepen

Ben jij komend jaar initiatiefnemer van een groepsreis? Schakel dan NEWPORT BLUE in voor een onvergetelijke ervaring. Op grond van jarenlange ervaring en zeer tevreden klanten durven wij ons de groepsreizenspecialist bij uitstek te noemen. Wij zijn van mening dat een goede voorbereiding een voorwaarde is voor een vlekkeloos verloop van je groepsreis. Daarbij hebben wij service, kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Wij vertalen je uitgangspunt naar een unieke wintersportbelevenis voor alle deelnemers. NEWPORT BLUE neemt alle organisatorische zorgen voor haar rekening, zodat ook jij als initiatiefnemer volop kunt genieten.

Incentives bij uitstek

We leven in een economische tijd met veel uitdagingen. Juist in deze tijd wordt er van het personeel verwacht dat ze “die extra stap zetten”, teamwerk verrichten & actief meedenken. Wij begrijpen dit maar al te goed. Het is ook daarom dat veel bedrijven ons benaderen voor een incentive.
Het woord incentive komt uit de motivatiepsychologie en staat voor: het stimuleren van gewenst gedrag door een beloning en de daarmee gepaard gaande erkenning.
Wij weten als geen ander wat het op kan leveren om het personeel met elkaar uit hun context te halen en op de lange latten te zetten. Op basis van onze expertise, flexibiliteit en ervaring kunnen we je helpen bij het verwezenlijken van je doelen. We kunnen alles regelen. Denk hierbij aan seminarruimtes, transfers voor het personeel en de gastspreker tot het reserveren van een hotel voor enkele nachten, zodat het uitje beperkt blijft tot het weekend en er dus zo min mogelijk arbeidsuren verloren gaan.
In deze tijd zijn de kosten belangrijker dan ooit. Zo hebben we laatst met diverse bedrijven geregeld dat zij de overnachtingen, het eten en de skipas voor hun rekening nemen en het personeel zelf de reis betaald. Een prima compromis, waarbij wij natuurlijk zorgen dat de prijzen echt betaalbaar blijven.
Laat je overtuigen, NEWPORT BLUE staat voor ontspanning maar ook voor je succes!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

NEWPORT BLUE hanteert de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doorlopend wordt ernaar gestreefd de producten op een kwalitatief hoog niveau te houden. Mocht je suggesties hebben, dan horen wij dit graag. 

Hoog kennis- en serviceniveau

Bij meer dan 20 jaar ervaring hoort natuurlijk een enorme hoeveelheid kennis. Er zijn geen gebieden meer waar we niet zijn geweest en je kunt het zo gek niet bedenken of wij weten details die voor jou belangrijk zijn. Met al deze kennis zorgen wij ervoor dat de reis tot in de puntjes geregeld is en je de hoogste service krijgt. Onze reisadviseuses nemen de tijd voor je en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een fantastische vakantie zult hebben. Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 80% van onze klanten herhalingsboekers zijn! Wil je eens een van onze klanten spreken, geen probleem, wij hebben meerdere referenties en wisselen graag ervaringen uit.

Persoonlijke reisspecialisten

Ons team van reisspecialisten zit voor je klaar om je op een persoonlijke manier van dienst te zijn bij het samenstellen van je ideale wintersportreis!