Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Home
Algemene informatie
Algemene informatie

Algemene informatie

Service en reisspecialisten
NEWPORT BLUE is een touroperator met 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen. Wij bieden wintersportvakanties voor de avontuurlijke en sportieve sneeuwliefhebbers. Wil je skiën of snowboarden en ga je voor kennis, kwaliteit en wens je niet als nummer behandeld te worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse sneeuwzekere wintersportbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Van zeer voordelige weekenden en korte trips, beter bekend als ons 'à la carte-menu', tot super-de-luxe weekarrangementen op basis van verblijf en skipas. Je kiest of je per auto, bus, trein of vliegtuig wilt reizen en wij bieden je de mogelijkheden. Bovendien stelt ons keuzepakket aan extra's (zoals materiaalhuur, lessen en verzekeringen) je in de gelegenheid je reis geheel naar eigen wens samen te stellen. Wij nemen alle organisatorische zorgen voor onze rekening en zijn van mening dat zowel de service als de uiteindelijke reis een onvergetelijke ervaring moet zijn.

Voorwaarden
Op alle reizen van NEWPORT BLUE zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen.   

Organisator
Als organisator van alle reizen op deze site treedt op: NEWPORT BLUE, Ettenlaan 1, 9331 BE Norg, inschrijving KvK 02076341. Copyright 2005 NEWPORT BLUE; niets van deze website mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NEWPORT BLUE.

Kantoor
Wij zijn gehuisvest in Norg.