Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Residences Flaine Frankrijk Le Grand Massif Flaine
€ 319
Residences Flaine
Frankrijk  |  Le Grand Massif  |  Flaine
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen.
  • Skipiste en lift op loopafstand.
  • Beschikken over een balkon & terras.
  • Vlakbij het centrum van Flaine.
7 nachten, per persoon

Residences Flaine

Accommodatiebeschrijving

Deze appartementencomplexen liggen verspreid over Flaine in de wijken Forum, Foret of Front de Neige.

Ligging

Alle appartementen zijn centraal gelegen waardoor de skilift, piste, restaurants, winkeltjes en barretjes op loopafstand zijn. Ideaal dus.

Verblijf

Het interieur kan verschillen aangezien de appartementen door privé eigenaren naar eigen smaak worden ingericht. De foto's zijn derhalve dus ook voorbeeldfoto's.

4-persoonsstudio zuid (ca. 25/30m2): Woonkamer met bedbank, uittrek bed of onderschuif bed, entree met stapelbed of mezzanine met een 2-persoonsbed, badkamer met bad of douche, apart toilet, kitchenette met oven en koelkast (soms ook een vaatwasser), skilocker en de meeste zijn voorzien van een balkon of terras op het zuiden.

4-persoonsstudio comfort (ca. 25/32m2): Woonkamer met bedbank of stapelbed in de entree, cabine voor twee personen, badkamer met bad of douche, apart toilet, kitchenette met oven, koelkast en vaatwasser, skilocker en de meeste zijn voorzien van een balkon of terras.

6-persoonstweekamerappartement comfort (ca. 38/50m2): Woonkamer met bedbank, uittrek bed of onderschuifbed, een slaapkamer voor 4 personen of een slaapkamer voor 2 personen en een stapelbed in de entree, badkamer met bad of douche, apart toilet, kitchenette met oven, koelkast en vaatwasser, skilocker en de meeste zijn voorzien van een balkon of terras op het zuiden.

8-persoonsdriekamerappartement comfort (ca. 60/65m2): Woonkamer met bedbank, uittrek bed of onderschuif bed, een slaapkamer voor twee personen, een slaapkamer voor 4 personen met 2 stapelbedden, twee badkamers met bad of douche, een apart toilet, een kitchenette met een oven, koelkast en vaatwasser, skilocker en de meeste zijn voorzien van een balkon of terras op het zuiden.