Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Les Pleiades*** Frankrijk Le Grand Massif Flaine
€ 379
Les Pleiades***
Frankrijk  |  Le Grand Massif  |  Flaine
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen.
  • Prachtig uitzicht op de vallei.
  • Skibus op enkele meters afstand. 
  • Een nieuwe skilift en skipiste vlakbij.
7 nachten, per persoon

Les Pleiades***

Accommodatiebeschrijving

Deze 40 nieuwe appartementen liggen in de wijk Flaine Foret.

Ligging

De skibus stopt op enkele meters afstand. Het centrum ligt op ca. 300 m. In het winterseizoen 2008/2009 is er een nieuwe skilift en piste vlakbij de résidence geopend, waardoor je de auto de gehele week kunt laten staan.

Verblijf

Les Pléiades beschikt over een receptie, lounge met open haard, Internet corner met Wi-Fi en een wasserette. Alle appartementen hebben een groot balkon op het zuiden dat een prachtig uitzicht geeft op de vallei en het centrum.

4-persoonstweekamerappartement (32 m²): Woonkamer met televisie, 1-persoonsbedbank en een uittrekbed voor 1 persoon. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van twee kookplaten, koelkast, multifunctionele oven en vaatwasser. Verder vind je in het appartement een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met bad en toilet, een balkon op het zuiden en een skilocker.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (40 m²): Woonkamer met televisie, 1-persoonsbedbank en een uittrek bed voor 1 persoon. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van vier kookplaten, koelkast, multifunctionele oven en vaatwasser. Verder vind je in het appartement een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een cabine met stapelbed, een badkamer met bad en een badkamer met douche, gescheiden toilet, een balkon op het zuiden en een skilocker.

6-persoonsdriekamerappartement (54 m²): Woonkamer met televisie, 1-persoonsbedbank en een uittrekbed voor 1 persoon. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van vier kookplaten, koelkast, multifunctionele oven en vaatwasser. Verder vind je in het appartement een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, een badkamer met bad en een badkamer met douche en toilet, gescheiden toilet, een balkon op het zuiden en een skilocker.

8-persoonsdriekamerappartement/cabine (57/62 m²): Woonkamer met televisie, 1-persoonsbedbank en een uittrek bed voor 1 persoon. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van vier kookplaten, koelkast, multifunctionele oven en vaatwasser. Verder vind je in het appartement een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, een cabine met stapelbed, een badkamer met bad en een badkamer met douche en toilet, gescheiden toilet, een balkon op het zuiden en een skilocker.