Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Résidences 1650 Frankrijk Les Deux Alpes Les Deux Alpes
€ 379
Résidences 1650
Frankrijk  |  Les Deux Alpes  |  Les Deux Alpes
  • Skilift direct naast het complex.
  • Midden in het bruisende centrum.
  • Ingericht in traditionele Franse stijl.
7 nachten, per persoon

Résidences 1650

Accommodatieomschrijving

Traditionele ruim opgezette appartementen.

Ligging

Hartje centrum, temidden van winkels, cafés, restaurants en après-ski, liggen de appartementen van Résidences Les 2 Alpes. De skilift is bovendien naast de deur zodat je in een mum van tijd op de latten staat.

Verblijf

De ruim opgezette appartementen van deze résidences zijn ingericht in traditionele Franse stijl.

4-persoonsstudio (ca. 25 m²): Woonkamer met 2-persoonsbedbank of 2-persoons- opklapbed, entree met stapelbed, kitchenette met 3 elektrische kookplaten, oven, koelkast, badkamer met wastafel, ligbad en toilet, en balkon.

6-persoonstweekamerappartement (ca. 30 m²): Woonkamer met 2-persoonsbedbank of 2-persoons- opklapbed, entree met stapelbed, slaapkamer met 2-persoonsbed, twee losse bedden of een stapelbed, kitchenette met vier elektrische kookplaten, oven, koelkast, badkamer met wastafel en ligbad, een toilet, en balkon.

10-persoonsdriekamerappartement (ca. 55 m²): Woonkamer met 2-persoonsbedbank of 2-persoons- opklapbed, entree met stapelbed, slaapkamer met 2-persoonsbed of twee losse bedden, slaapkamer met twee stapelbedden (of slaapkamer met twee losse bedden en een stapelbed in de entreehal), kitchenette met vier elektrische kookplaten, oven, koelkast, badkamer met wastafel en ligbad, een toilet, en balkon.

12-persoonsvijfkamerappartement (ca. 130 m²): Appartement is verdeeld over twee verdiepingen, op de eerste verdieping een woonkamer met een 2-persoonsbedbank en een bank, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een keuken met een over, koelkast, vaatwasser en elektrische kookplaten en een badkamer met een douche en apart toilet. Op de tweede verdieping een entree met een 2-persoonsslaapbank en drie slaapkamers elk met twee losse bedden. Een badkamer met een bad en toilet. Het appartement heeft toegang tot een balkon op het zuiden.