Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
D´Arrondaz*** Frankrijk Valfréjus Valfréjus
€ 279
D´Arrondaz***
Frankrijk  |  Valfréjus  |  Valfréjus
  • Geschikt voor 3 tot 12 personen.
  • Gratis gebruik van het zwembad.
  • Stoeltjeslift op slechts 100 m.
  • Net boven het centrum van Valfréjus.
7 nachten, per persoon

D´Arrondaz***

Accommodatieomschrijving

Geweldige, warmte uitstralende chalets.

Ligging

Deze ruime appartementen bevinden zich in prachtige vrijstaande chalets boven het centrum van Valfréjus, op slechts 100 m van de Charmasson stoeltjeslift. Bij de bouw van de chalets is veel gebruik gemaakt van hout, waardoor het een warme uitstraling heeft.

Verblijf

Gasten van Chalets d’Arrondaz mogen gratis gebruik maken van het zwembad in de Chalet Club op 400 m afstand.

Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met een bedbank voor 2 personen, kitchenette met 2 of 4 kookplaten, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. De appartementen op de begane grond beschikken over een terras en de andere over een balkon.

5-persoonstweekamerappartement (35m²): Woonkamer met bedbank voor 2 personen, slaapkamer met 2-persoonsbed of twee losse bedden, een slaapnis met een 1-persoonsbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 40 m²): Woonkamer met bedbank voor 2 personen, cabine met stapelbed, slaapkamer met 2-persoonsbed of twee losse bedden. Badkamer met wastafel, zitbad en toilet.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 50 m²): Woonkamer met bedbank voor 2 personen, slaapkamer met stapelbed, twee slaapkamers met 2-persoonsbedden of twee losse bedden. Een badkamer met douche en toilet, een extra badkamer met zitbad en apart toilet.

12-persoonsvijfkamerappartement/cabine (ca. 90 m²): Woonkamer met bedbank voor 2 personen, cabine met stapelbed, vier slaapkamers met 2-persoonsbedden of twee losse bedden. Drie badkamers met zitbad of douche en 2 toiletten.