Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Cheval Blanc*** Frankrijk Valfréjus Valfréjus
€ 259
Cheval Blanc***
Frankrijk  |  Valfréjus  |  Valfréjus
  • Geschikt voor 1 tot 10 personen.
  • Skiën vanaf de voordeur mogelijk.
  • Op loopafstand van het centrum.
  • Gratis gebruik van het zwembad.
7 nachten, per persoon

Cheval Blanc***

Accommodatieomschrijving

Prachtige appartementen en studio's.

Ligging

Cheval Blanc is perfect gelegen op loopafstand van het centrum met de skilift naast de deur. Skiën tot aan de voordeur is mogelijk.

Verblijf

Gasten van Cheval Blanc mogen gratis gebruik maken van het zwembad van Chalet Club, dat tevens op loopafstand ligt. Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met een uitschuif bed voor 2 personen, kitchenette met 2 of 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en koelkast. De meeste appartementen beschikken over een balkon en een eigen skilocker.

2-persoonsstudio (ca. 17m²): Een woonkamer met een uitschuif bed voor twee personen, badkamer met zitbad of douche en toilet.

4-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 25m²): Een woonkamer met een uitschuif bed voor twee personen en een cabine met een stapelbed of een slaapkamer met twee slaapplaatsen, badkamer met zitbad of douche en toilet.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 33 m²): Een woonkamer met een uitschuif bed voor twee personen, entree of cabine met stapelbed, slaapkamer met 2-persoonsbed of twee losse bedden, badkamer met zitbad en toilet.

8-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 43 m²): Een woonkamer met een uitschuif bed voor twee personen, entree of cabine met twee stapelbedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, twee badkamers met zitbad of douche en toilet.

10-persoonsdriekamerappartement/cabine (ca. 56 m²): Een woonkamer met een uitschuif bed voor twee personen, entree of cabine met twee stapelbedden, twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee badkamers met zitbad of douche en toilet.