Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Les Résidences de Valfréjus Frankrijk Valfréjus Valfréjus
€ 259
Les Résidences de Valfréjus
Frankrijk  |  Valfréjus  |  Valfréjus
  • Geschikt voor 2 tot 10 personen.
  • Ideale ligging vlakbij het centrum.
  • Op loopafstand van de skiliften.
  • Gratis toegang tot het zwembad.
7 nachten, per persoon

Les Résidences de Valfréjus

Accommodatieomschrijving

Leuke appartementen bij het centrum van Valfréjus

Ligging

Les Résidences de Valfréjus zijn verspreid over meerdere gebouwen. De ligging van de résidences is ideaal, vlakbij de skiliften en het centrum van Valfréjus waardoor alles op loopafstand is.

Verblijf

Alle appartementen zijn functioneel ingericht en beschikken over een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen, kitchenette met 2 of 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en koelkast. De meeste appartementen beschikken over een balkon en een eigen skilocker.

4-persoonsstudio ( ca. 19 m²): Een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen, stapelbed in de entree, een badkamer met zitbad of douche en toilet.

6-persoonstweekamerappartement (ca. 30 m²): Een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen en een bed in de entree, slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee losse bedden, een badkamer met zitbad of douche en toilet.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 33 m²): Een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen, entree of cabine met een stapelbed, slaapkamer met 2-persoonsbed of twee losse bedden, een badkamer met zitbad of douche en toilet.

8-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 43 m²): Een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen, entree of cabine met twee stapelbedden, slaapkamer met 2-persoonsbed, twee badkamers met zitbad of douche en toilet.

10-persoonsdriekamerappartement/cabine (ca. 56 m²): Een woonkamer met een uitschuifbed voor 2 personen, entree of cabine met twee stapelbedden, twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee badkamers met zitbad of douche en toilet.