Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Residence Les Coches Frankrijk La Plagne Les Coches
€ 359
Residence Les Coches
Frankrijk  |  La Plagne  |  Les Coches
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen.
  • Gebruik van sauna, hammam, zwembad.
  • Recreatieruimte voor kinderen.
  • Direct aan de skipiste gelegen.
7 nachten, per persoon

Residence Les Coches

Accommodatiebeschrijving

Opgebouwd in chaletstijl volgens de traditie van de omgeving.

Ligging

In het hogere deel van Les Coches liggen de gelijknamige résidences, direct aan de piste.  

Verblijf

Het hoofdgebouw van de résidences beschikt over een lounge met receptie, een bibliotheek, een videoclub en een recreatieruimte met biljart. Er is voldoende parkeermogelijkheid bij de résidences en tegen betaling kun je tevens gebruik maken van de aanwezige parkeergarage.

4-persoonsstudio (ca. 24 - 28 m²): woonkamer met twee bedbanken en een nis met daarin een stapelbed, een kitchenette met oven, koelkast en afwasmachine, meestal telefoon, televisie, een badkamer met bad en toilet en een balkon of terras.

4/5-persoonstweekamerappartement (ca. 27 - 32 m²): woonkamer met een bedbank en een onderschuif bed, slaapkamer met twee of drie 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed, een kitchenette met oven, koelkast en afwasmachine, meestal telefoon, televisie, een badkamer met bad en toilet en een balkon of terras.

6/7-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 37 - 45 m²): woonkamer met een bedbank en een onderschuif bed, slaapkamer of mezzanine met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed, een door een schuifwand afgescheiden deel met een stapelbed, een kitchenette met oven, koelkast en afwasmachine, meestal telefoon, televisie, een badkamer met bad en toilet en een balkon of terras.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 33 - 45 m²): Woonkamer met een bedbank en onderschuif bed, slaapkamer of mezzanine met twee enkele bedden of een 2-persoonsbed, een door een schuifwand afgescheiden deel met een stapelbed, kitchenette met oven, koelkast en afwasmachine, stofzuiger, meestal telefoon, televisie, badkamer met bad en toilet en een balkon of terras.