Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Appartement Folgereit Oostenrijk Zell am See / Kaprun Zell am See
€ 249
Appartement Folgereit
Oostenrijk  |  Zell am See / Kaprun  |  Zell am See
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen.
  • Op 700 m. van het centrum.
  • Skilift op slechts 400 m.
  • Skibus stopt voor de deur.
7 nachten, per persoon

Appartement Folgereit

Accommodatieomschrijving

Goed verzorgde appartementen met een praktische ligging, gelegen in Zell am See.

Ligging

De appartementen bevinden zich aan de rand van het bos en op 500 m loopafstand van het centrum van Zell am See. De skilift ligt op slechts 400 m en de skibus vertrekt voor de deur.

Verblijf

4-persoonsdriekamerappartement (ca 47 m²): Voorzien van een (woon)keuken met o.a. een koelkast, magnetron en een zithoek. Verder beschikt het appartement over 2 x een 2-persoonsslaapkamer met een 2-persoonsbed en een aangrenzende badkamer met douche en toilet. éen kamer beschikt over een balkon.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 33 m2): Voorzien van een (woon)keuken met een kookhoek dat o.a. beschikt over een kookstel, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, een eethoek en een 2-persoonsslaapbank. Verder is er een 2-peroonsslaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Dit appartement heeft ook een balkon.

6-persoonsdriekamerappartement (ca 55 m²): Onderverdeeld in een studio en een 2-kamerappartement. De studio is voorzien van een (woon)keuken met o.a. een koelkast, magnetron, een eethoek, een zithoek, een balkon, een badkamer met douche en toilet en een 2-persoonskamer met een 2-persoonsbed. Het 2-kamerappartement is voorzien van een (woon)keuken met o.a. een koelkast, magnetron, een eethoek, een zithoek, een balkon, een badkamer met douche en toilet en een 2-persoonsslaapbank. Tot slot beschikt het appartement over een 2-persoonsslaapkamer.