Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Haus Patteriol*** Oostenrijk St. Anton am Arlberg St. Anton am Arlberg
€ 569
Haus Patteriol***
Oostenrijk  |  St. Anton am Arlberg  |  St. Anton am Arlberg
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen.
  • Tegenover de Rendlbahn.
  • Centrum op slechts 5 min.
  • Gebruik sauna & stoombad.
7 nachten, per persoon

Haus Patteriol***

Accommodatieomschrijving

De appartementen van Patteriol liggen centraal in St. Anton am Arlberg en bevinden zich tegenover de Rendlbahn.

Ligging

Het centrum met diverse restaurants, cafés en winkels is op slechts 5 min. loopafstand.

Dit ontbijtpension beschikt naast kamers over een drietal appartementen. Ook de gasten van de appartementen kunnen gebruik maken van het ontbijtbuffet (tegen betaling). Verder beschikt het pension over een Finse Sauna en een stoombad, internet en een parkeerplaats.

Het 4-persoondriekamerappartement: Is geschikt voor 4 personen, met een oppervlakte van 50 m². In de woonkamer bevindt zich een eettafel, een bank, een televisie, een kluisje, een internetaansluiting en een balkon. Het is voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. een magnetron en een vaatwasser. Het appartement beschikt over twee 2-persoonsslaapkamers met 2-persoonsbed of twee enkele bedden. Beide slaapkamers hebben een aangrenzende badkamer voorzien van een douche en toilet.

Het 5-persoonsdriekamerappartement: Is geschikt voor 4 tot 5 personen, met een oppervlakte van 65 m². In de woonkamer bevindt zich een eettafel, een (slaap)bank, een televisie, een kluisje, een internetaansluiting en een balkon. Het is voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. een magnetron en een vaatwasser. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met 2-persoonsbed. Beide slaapkamers hebben een aangrenzende badkamers met bad of douche en toilet.

Het 6-persoonsvierkamerappartement: Is geschikt voor 6 personen, met een oppervlakte van 78 m². In de ruime woonkamer bevindt zich een eettafel, een bank, een televisie, een kluisje, een internetaansluiting en een balkon. Het is voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. een magnetron en vaatwasser. Het appartement beschikt over drie slaapkamers met 2-persoonsbed of twee enkele bedden. Alle slaapkamers hebben een aangrenzende badkamer voorzien van een douche en toilet.