Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Haus Harald Oostenrijk Ötztal Arena Sölden
€ 519
Haus Harald
Oostenrijk  |  Ötztal Arena  |  Sölden
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen.
  • Prachtig uitzicht op de omgeving.
  • Centrum op 10 min. loopafstand.
  • Skibus brengt je naar de skilift.
7 nachten, per persoon

Haus Harald

Accommodatieomschrijving

Appartementenhuis Harald ligt ideaal in Sölden en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving!

Ligging

Het ligt op een hoogte van circa 1400 m en is slechts 10 wandelminuten verwijderd van het centrum. Harald ligt tussen de Giggijochlift (ca. 300 m) en de Gaislachkogellift (ca. 400 m). De skibus brengt je twee keer per dag naar de Giggijochlift. Op loopafstand vind je diverse restaurants waar je ’s avonds heerlijk kunt eten.

Verblijf

Het huis is opgedeeld in verschillende appartementen.

Appartement Sternen: Is een luxe appartement geschikt voor 4 personen en is voorzien van 3 kamers. Er is een gezellige ruime woonkamer met open haard, een zithoek met kabeltelevisie en een gescheiden keuken die is voorzien van o.a. een grote koelkast met vriesvak, oven en een vaatwasser. Ook grenst er een ruim terras aan de woonkamer. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed. Beide slaapkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Appartement Sonnen: Is één van de grootste appartementen en biedt ruimte aan 8 personen. Het appartement is modern ingericht en krijgt een gezellige uitstraling door het schuine dak. Het beschikt over 4 kamers met een oppervlakte van ca. 70 m². Er is een gezellige woonruimte met een open haard en een zithoek, een gescheiden keuken die voorzien is van o.a. een grote koelkast met vriesvak, oven en een vaatwasser. Tot slot zijn er 3 slaapkamers waarvan twee zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet en één slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Appartement Himmel : Is een ruim appartement op de zolderverdieping van Haus Harald. Door de licht blauwe tinten krijgt de ruimte een eigen charme. Het appartement is geschikt voor 8 personen en beschikt over 5 kamers. Er is een gezellige woonkamer met open haard, een zithoek met kabeltelevisie en een gescheiden keuken die is voorzien van o.a. een grote koelkast met vriesvak, oven en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Er zijn 3 badkamers aanwezig met douche, wastafel en toilet. Tevens is er een balkon met prachtig uitzicht op de bergen.