Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Weekreizen
Skiën in Italie
La Rondula*** Italië Val Gardena  Ortisei
€ 459
La Rondula***
Italië  |  Val Gardena   |  Ortisei
  • Geschikt voor max. 12 personen.
  • Gondels snel bereikbaar.
  • Op 2 min. van het centrum.
  • Gratis toegang tot het zwembad.
7 nachten, per persoon

La Rondula***

Accommodatieomschrijving

Résidence La Rondula.

Ligging

Gelegen op 2 min. loopafstand van het centrum van Ortisei ligt Résidence La Rondula. De gondel en verschillende winkels en restaurants zijn snel bereikbaar, ideaal dus. Dit complex heeft de beschikking over een bungalow, verschillende appartementen en een chalet.

Verblijf

Gasten van La Rondula hebben dagelijks gratis toegang tot het zwembad van Ortisei en tweemaal per week toegang tot de sauna en het tennis- en squashcentrum.

Alle appartementen zijn comfortabel uitgerust en voorzien van satelliet-televisie, een kluisje, een radio, een magnetron en een vaatwasser (behalve de bungalow). Aanwezig is beddengoed en handdoeken (1 x wissel in de week). Het is mogelijk om gratis je auto naast het complex te parkeren.

5-persoonsdriekamerappertement (50 m²) (bungalow): Is geschikt voor 5 personen en heeft een ruime woonkamer met een slaapbank, een zithoek en een volledig ingerichte keuken. Een 2-persoonsslaapkamer en een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een bad en een toilet en nog een apart toilet.

8-persoonsvierkamerappartement (80 m²): In dit appartement heb je de beschikking over een keuken, een woonruimte met een televisie en een 1-persoonsslaapbank, een slaapkamer voor 3 of 4 personen en twee slaapkamers met een 2-persoonsbed. Elke slaapkamer is voorzien van een kleine badkamer met een douche of bad en een toilet, een föhn en een flatscreen televisie. Verder heeft het appartement een balkon.

10-persoonsvijfkamerappartement (160 m²): Dit appartement is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer met zithoek, televisie en een 1-persoonsslaapbank en toegang tot het balkon. Een keuken en een slaapkamer voor 3 personen met een 2-persoonsbed en een los bed met een badkamer met douche en toilet, een föhn, een flat screen televisie en een apart toilet. De tweede verdieping heeft 3 slaapkamers voor 2 personen elk met een badkamer met een douche en toilet.

Chalet 12 personen (220 m²): Dit vrijstaande chalet is verdeeld over 2 verdiepingen en is ruim ingericht. Het chalet heeft een ruime woonkamer met zithoek, 1-persoonsslaapbank en televisie, een keuken en een slaapkamer voor 3 personen met een 1-persoonsbed en een 2-persoonsbed met een badkamer met een douche en toilet, een föhn en een flatscreen televisie. Verder is er op de eerste verdieping nog een apart toilet. De tweede verdieping heeft 4 slaapkamers voor 2 personen (3 slaapkamers met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2 losse bedden). Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douche en toilet, een föhn en een flat screen televisie. Verder heb je in het chalet de beschikking over een balkon.