Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Les Valmonts*** Frankrijk Valmeinier-Valloire Valloire
€ 219
Les Valmonts***
Frankrijk  |  Valmeinier-Valloire  |  Valloire
  • Geschikt voor 2 tot 10 personen.
  • Direct aan de piste gelegen.
  • Skilift op slechts 200 m.
  • Verschillende wellness-faciliteiten.
7 nachten, per persoon

Les Valmonts***

Accommodatieomschrijving

Mooie résidences in Valloire.

Ligging

Deze mooie résidences liggen direct aan de piste en gunstig ten opzichte van het centrum. Op slechts 200 m ligt de cabinelift de Crêt de la Brive, die skiënd te bereiken is.

Verblijf

De gasten van Résidences Les Valmonts kunnen gebruik maken van de vele voorzieningen, zoals het binnenzwembad met hydro-massage jets, sauna en Turks stoombad en de gezellige lounge met open haard. Bij de receptie is er tegen betaling mogelijkheid tot gebruik van internet, een wasmachine en droger.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 30 m²): Beschikt over een woonkamer (met satelliettelevisie tegen betaling), een kitchenette met vier kookplaten, een koelkast met vriezer, een magnetron en een vaatwasser, een balkon en een skikluisje. Het appartement beschikt verder over een slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. De woonkamer heeft een bedbank waar 2 mensen kunnen slapen. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche, handdoekdroger en een apart toilet.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 38-43 m²): Beschikt over een woonkamer (met satelliettelevisie tegen betaling), een kitchenette met vier kookplaten, een koelkast met vriezer, een magnetron en een vaatwasser, een balkon en een skilocker. Het appartement beschikt verder over een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer of een cabine met twee 1-persoonsbedden. De woonkamer heeft nog een bedbank waar 2 mensen kunnen slapen. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche, handdoekdroger en meestal is het toilet apart.

7-persoonsdriekamerappartement (ca. 46 m²): Beschikt over een woonkamer (met satelliettelevisie tegen betaling), een kitchenette met vier kookplaten, een koelkast met vriezer, een magnetron en een vaatwasser, een balkon en een skilocker. Het appartement beschikt verder over een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een 1-persoonsbed en een stapelbed of twee 1-persoonsbedden. De woonkamer heeft nog een bedbank alwaar 2 mensen kunnen slapen. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche, handdoekdroger en een apart toilet.

Of:

Een andere indeling is een 7-persoonsdriekamerappartement/cabine dat een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een cabine met een stapelbed heeft. De woonkamer heeft in dit geval drie 1-persoonsslaapplaatsen. Dit appartement beschikt over een badkamer met bad of douche, handdoekdroger en een apart toilet.

8-persoonsdriekamerappartement/cabine (ca. 49-55 m²): Beschikt over een woonkamer (met satelliettelevisie tegen betaling), een kitchenette met vier kookplaten, een koelkast met vriezer, een magnetron en een vaatwasser, een balkon en een skilocker. Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden en een cabine met een stapelbed. De woonkamer heeft nog een bedbank waar 2 mensen kunnen slapen. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche, handdoekdroger en een apart toilet. Sommige appartementen beschikken over een tweede badkamer.

10-persoonsvierkamerappartement (ca. 60-65 m²): Beschikt over een woonkamer met een slaapbank (met satelliettelevisie tegen betaling), een kitchenette met een kookplaat, een koelkast met vriezer, een magnetron en een vaatwasser, een balkon en een skilocker. Het appartement beschikt verder over 3 slaapkamers: een slaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed of 2-persoonsbed. In sommige appartementen is er nog een vierde slaapkamer voorzien van stapelbed, in de overige appartementen is er een extra bedbank voor 2 personen in de woonkamer.  Het appartement beschikt over een badkamer met douche en een toilet.