Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Les Balcons De Belle Plagne**** Frankrijk La Plagne Belle Plagne
€ 379
Les Balcons De Belle Plagne****
Frankrijk  |  La Plagne  |  Belle Plagne
  • Direct aan de skipiste gelegen.
  • Verschillende wellness-faciliteiten.
  • Broodjesservice aanwezig.
7 nachten, per persoon

Les Balcons De Belle Plagne****

Accommodatieomschrijving

Royale en luxe ingerichte chaletappartementen die gebouwd zijn in Savoyaardse stijl.

Ligging

Aan de rand van Belle Plagne liggen deze appartementen. De appartementen liggen aan de piste wat terugskiën tot aan de deur mogelijk maakt.

Verblijf

Het gebouw beschikt over een lift en skilockers, ter plaatse kunnen broodjes besteld worden voor bij het ontbijt. Alle appartementen zijn voorzien van een jacuzzi en een groot balkon. Lakens, handdoeken en hout voor de kachel zijn bij uw verblijf inbegrepen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad, sauna en fitnessruimte.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 37 m2): Ruime woonkamer voorzien van satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op een slaapbank. Compleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Er is een slaapkamer voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft een badkamer met bubbelbad en toilet.

5-persoonsdriekamerappartement (ca. 48 m2): Ruime woonkamer voorzien van satelliettelevisie, telefoon en een 1-persoonsslaapbank. Compleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft twee badkamers waarvan een met jacuzzi en een met douche en een apart toilet.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 52 m2): Ruime woonkamer voorzien van satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op slaapbank. Kompleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige 4 slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft twee badkamers waarvan een met jacuzzi en een met douche en een apart toilet.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 72 m2): Ruime woonkamer voorzien van een houtkachel, satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op slaapbank. Kompleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft twee badkamers waarvan een met jacuzzi en een met douche en een apart toilet.

10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 105 m2): Ruime woonkamer voorzien van een houtkachel, satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op slaapbank. Kompleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over vier slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft vier badkamers met jacuzzi en vier aparte toiletten.

12-persoonszeskamerappartement (ca. 115 m2): Ruime woonkamer voorzien van een houtkachel, satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op slaapbank. Kompleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over vijf slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden Het appartement heeft vijf badkamers, waarvan drie met een jacuzzi en twee met douche en vijf aparte toiletten.

14-persoonszevenkamerappartement (ca. 150 m2): Ruime woonkamer voorzien van een houtkachel, satelliettelevisie, telefoon en 2 slaapplaatsen op slaapbank. Kompleet ingerichte keuken onder andere voorzien van een eethoek, keramische kookplaten, vaatwasser, oven, koelkast en koffiezetapparaat. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over zes slaapkamers, elk voorzien van 2 losse bedden. Het appartement heeft zes badkamers met jacuzzi en zes (aparte) toiletten.