Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Chalet 15 - 46 personen*** Oostenrijk Wilder Kaiser Brixental Söll
€ 319
Chalet 15 - 46 personen***
Oostenrijk  |  Wilder Kaiser Brixental  |  Söll
  • Geschikt voor max. 46 personen.
  • Beschikt over 19 slaapkamers.
  • Centrum gelegen op 1,6 km.
  • Gondel bevindt zich op 1.7 km.
  • Skibus stopt voor het chalet

 

7 nachten, per persoon

Chalet 15 - 46 personen***

Accommodatieomschrijving

Ruim groepschalet, met een rustige ligging.

Ligging

Dit chalet is rustig gelegen op 1,6 km van het centrum van Söll en op 1,7 km van de gondel. De skibus stopt voor de deur.

Verblijf

Het voormalige ontbijtpension is omgebouwd tot een groot groepshuis. Het chalet heeft in totaal 19 slaapkamers, 14 douches en 13 toiletten verdeeld over 3 verdiepingen. Verder is het huis voorzien van een bar in de kelder, een voorraadruimte, een groot zonneterras, centrale verwarming en een skikelder met schoenenwarmers.

Op de begane grond bevindt zich een lichte ontbijt-/zitruimte (ca. 50 m²) met meerdere eettafels, satelliettelevisie, twee separate toiletten, een groepskeuken met twee kookfornuizen en een vaatwasser. Verder vind je op de begane grond een aparte woning met een 2-persoonskamer, een 3-persoonskamer, een woonkamer met een 1-persoonsbed, een apart keukenblok en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf 2-persoonskamers met ieder een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, twee 3-persoonskamers met een 2-persoonsbed en een slaapbank, ook met eigen badkamer (douche, wastafel en toilet), en een 4-persoonskamer met een 2-persoonsbed, een slaapbank, een bijzet bed en een balkon.

De tweede verdieping beschikt over een 2-persoonskamer met douche, wastafel en toilet, twee 2-persoonskamers met alleen een douche en wastafel, een 3-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een slaapbank, en een badkamer met douche, wastafel en toilet, een 3-persoonskamer met drie 1-persoonsbedden en alleen een douche en wastafel en een kleine 2-persoonskamer onder het dak. Op deze verdieping vind je tevens een appartement met een 2-persoonskamer, een 3-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een slaapbank, woonkamer met een slaapbank voor 1 persoon en een badkamer met douche, wastafel, toilet en nog een separaat toilet.