Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Chalet 8 - 12 personen*** Oostenrijk Montafon St. Gallenkirch
€ 289
Chalet 8 - 12 personen***
Oostenrijk  |  Montafon  |  St. Gallenkirch
  • Geschikt voor max. 12 personen.
  • Beschikt over 5 slaapkamers.
  • Skibus stopt op 50 m.
  • Gondel op 1,6 km afstand.
  • Centrum op 2,2 km.
7 nachten, per persoon

Chalet 8 - 12 personen***

Accommodatieomschrijving

Ruime chalet gelegen op rustige locatie.

Ligging

Dit rustig gelegen chalet ligt aan de rand van het dorp St. Gallenkirch. Op 2.2 km ligt het centrum van het authentieke dorp, de skibus stopt op slechts 50 m van het huis en zorgt ervoor dat je snel bij de gondel bent die op 1.6 km ligt en je verbindt met één van de zes deelgebieden in Montafon.

Verblijf

Het ruime chalet is opgedeeld in drie appartementen en straalt een landelijke sfeer uit door het vele gebruik van hout in verschillende kamers. Het huis word verwarmd door middel van centrale verwarming en er is een opbergruimte voor ski’s en schoenen.

Appartement 8 – 12 personen (ca. 125 m²): beschikt over vijf kamers en is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is ingericht met een woonruimte(24m2) die o.a. ingericht is met een grote eettafel, oven en vaatwasser. Er zijn twee 2-persoonskamers voorzien van een wastafel, een 4-persoonskamer met een 2-persoonsbed, een 2-persoonsslaapbank en een wastafel, een 4-persoonskamer met twee 2-persoonsbedden en tot slot twee badkamers met douche, wastafel en een toilet.

Appartement 10 – 15 personen (ca. 180 m²): is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over zes kamers. Op de eerste verdieping tref je een ruime woonruimte(35m2) voorzien van 2 grote eettafels, een bank en een satelliettelevisie. De keuken is ingericht met o.a. een oven en vaatwasser. De slaapkamers bestaan uit een 2-persoonskamer en een drie 3-persoonskamers elk voorzien van een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. Tevens bevinden zich hier 2 badkamers beide met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vindt je nog twee 2-persoonskamers en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.