Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Chalet  6 - 12 personen**** Oostenrijk Paznauntal Ischgl
€ 329
Chalet 6 - 12 personen****
Oostenrijk  |  Paznauntal  |  Ischgl
  • Rustig gelegen.
  • Beschikt over 5 slaapkamers. 
  • Skibus stopt op slechts 200 m.
  • Centrum op 2,4 km. afstand.
7 nachten, per persoon

Chalet 6 - 12 personen****

Accommodatieomschrijving

Goed verzorgd chalet bestaande uit 2 woningen met een gescheiden ingang.

Ligging

Het chalet is rustig gelegen op 2,4 km afstand van het centrum van Ischgl. De gondel is 2,2 km verwijderd van het chalet en de skibus stopt op slechts 200 m.

Verblijf

Door de vele houtverwerking ademt dit Tiroler chalet een rustige en gezellige sfeer. Er is een skiberging aanwezig en het huis wordt centraal verwarmd. De eigenaar woont in een aparte woning in het huis.

Het ruime en mooie 12-persoonsappartement bestaat uit twee verdiepingen, heeft een totale woonoppervlakte van 160 m² en biedt vijf slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken met een grote eettafel, satelliettelevisie en keuken die voorzien is van o.a. een vaatwasser, een oven en een magnetron. Tevens vind je hier nog een 2-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een separaat toilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich een 2-persoonskamer met een 2-persoonsbed, een 3-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed, een 4-persoonskamer met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden en is er een 1-persoonskamer. Daarnaast vind je hier twee badkamers met bad of douche, wastafel en één met toilet. Tenslotte is er ook nog een separaat toilet.

Het 11-persoonsappartement heeft een totale woonoppervlakte van 125 m² en beschikt over vijf slaapkamers. De ruime woonkamer beschikt over een grote eettafel, satelliettelevisie en een keukenblok dat voorzien is van o.a. een oven, een vaatwasser en een magnetron. Er zijn vier 2-persoonskamers aanwezig en een 3-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. Daarnaast vind je hier twee badkamers met bad of douche, wastafel en toilet. Bij dit appartement hoort ook nog een terras.