Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Le Chalet des Neiges Plein Sud Frankrijk Les 3 Vallées Val Thorens
€ 509
Le Chalet des Neiges Plein Sud
Frankrijk  |  Les 3 Vallées  |  Val Thorens
  • Geschikt voor 2 tot 14 personen.
  • Skiën tot aan de voordeur mogelijk.
  • Winkels liggen op loopafstand.
  • Sauna & ontspanningsruimte.
7 nachten, per persoon

Le Chalet des Neiges Plein Sud

Accommodatieomschrijving

Dit schitterende, in Savooise stijl gebouwde chalet, beschikt over luxe appartementen en is gelegen boven in Val Thorens.

Ligging

Restaurants en winkels liggen op loopafstand van dit mooie chalet. Je stapt direct naast het chalet op de ski's en het is zelfs mogelijk om tot aan de voordeur terug te skiën.

Verblijf

In de résidence is een sauna en een ontspanningsruimte. Het zwembad van Le Chalet des Neiges ligt op ca. 150 m afstand en is gratis toegankelijk voor gasten van Le Plein Sud. Je kunt skiën tot aan de voordeur. Bij aankomst in de appartementen zijn de bedden opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en een zak haardhout is aanwezig. De woonkamer is ruim en comfortabel. Op verzoek kan gebruik worden gemaakt van de overdekte parking (tegen betaling) en ter plaatse is een broodjesservice aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag.

4-persoonsdriekamerappartement Luxe (ca. 48 m²): Ruime woonkamer met zithoek, televisie met lcd-scherm, kluis, telefoon, en een eethoek, 2 slaapkamers voor 2 personen, 2 badkamers met bad of douche en een apart toilet. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast. Groot balkon aanwezig.

6-persoonsvierkamerappartement Luxe (ca. 75 m²): Ruime woonkamer met zithoek, televisie met lcd-scherm, kluis, telefoon, open haard en een eethoek, 3 slaapkamers voor 2 personen, 3 badkamers met bad of douche en 2 aparte toiletten. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast. Groot balkon aanwezig.

8-persoonsvijfkamerappartement Luxe (ca. 95 m²): Ruime woonkamer met zithoek, televisie met lcd-scherm, kluis, telefoon, open haard en een grote eethoek, 4 slaapkamers voor 2 personen, 4 badkamers met bad of douche en 2 aparte toiletten. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast. Groot balkon aanwezig.

12-persoonszevenkamerappartement Luxe (ca. 150 m²): Ruime woonkamer met zithoek, televisie met lcd-scherm, kluis, telefoon, open haard en een grote eethoek, 6 slaapkamers voor 2 personen, 6 badkamers met bad of douche en 3 aparte toiletten. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast.

14-persoonsachtkamerappartement Luxe (ca. 160 m2): Ruime woonkamer met zithoek, televisie met lcd-scherm, kluis, telefoon, open haard en grote eethoek, 7 slaapkamers voor 2 personen, 7 badkamers met bad of douche en 2 aparte toiletten. De compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een magnetron, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en een koelkast.