Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Les Balcons de Val Thorens**** Frankrijk Les 3 Vallées Val Thorens
€ 449
Les Balcons de Val Thorens****
Frankrijk  |  Les 3 Vallées  |  Val Thorens
  • Geschikt voor 1 tot 18 personen.
  • Gratis skibusservice.
  • Direct aan de skipiste gelegen.
  • Winkels liggen op loopafstand.
7 nachten, per persoon

Les Balcons de Val Thorens****

Accommodatieomschrijving

Savoyaards gebouwde chaletappartementen bestaande uit 5 grote chalets.

Ligging

Deze chaletappartementen liggen direct aan de piste, aan de rand bovenin Val Thorens. Diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden liggen op een steenworp afstand.

Verblijf

Les Balcons de Val Thorens beschikt over een receptie met lounge, een bagagerie, 2 restaurants, een supermarkt, een bar en een overdekte parkeergarage. Via de gratis busservice, die pal voor Les Balcons de Val Thorens stopt, ben je snel in de 2 grote winkelcentra, Peclet en Caron.

3-persoonstweekamerappartement (ca. 32m²): Dit appartement heeft een woonkamer met een bankbed voor 1 persoon, satelliettelevisie en telefoon. Een slaapkamer met twee losse bedden. Een badkamer met douche of bad en een toilet. Het appartement heeft een compleet ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

7-persoonsdriekamerappartement (ca. 52 m²): De ruime woonkamer met bedbank voor 2 personen en een bedbank voor 1 persoon is voorzien van satelliettelevisie en telefoon. Er zijn twee slaapkamers met elk twee losse bedden, twee badkamers waarvan één met een douche en één met een bubbelbad en een (apart) toilet. Het appartement heeft een compleet ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

8-persoonsdriekamerappartement/mezzanine/cabine (ca. 60 m²): De ruime woonkamer met bankbed voor 2 personen is voorzien van een satelliettelevisie en telefoon. Er zijn twee slaapkamers met elk twee losse bedden en een mezzanine of cabine met twee losse bedden, twee badkamers waarvan één met een douche en één met een bubbelbad en een (apart) toilet. Het appartement heeft een compleet ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 72 m²): De ruime woonkamer met bankbed en onderschuifbed of twee bankbedden is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon, slaapkamer met 2-persoonsbed en twee slaapkamers met elk twee losse bedden, twee badkamers waarvan één met een douche en één met een bubbelbad en een (apart) toilet. Het appartement heeft een compleet ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

11-persoonsvijfkamerappartement (ca. 95 m²): De ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank en een 1-persoonsbedbank is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon Het appartement heeft vier slaapkamers waarvan 1 met een 2-persoonsbed en 3 met 2 1-persoonsbedden, twee badkamers waarvan één met een douche en één met een bubbelbad en twee (aparte) toiletten. De keuken is compleet ingerichte met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

13-persoonszeskamerappartement (ca. 120 m²): De ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank en een 1-persoonsbedbank is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon. Het appartement heeft vijf slaapkamers met elk twee losse bedden, vier badkamers waarvan drie met een douche en één met een bubbelbad en vier (aparte) toiletten. De keuken is compleet ingerichte met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

15-persoonszevenkamerappartement (ca. 150 m²): De ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank en een 1-persoonsbedbank is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon. Het appartement heeft zes slaapkamers waarvan vier kamers met elk twee losse bedden en twee kamers met een 2-persoonsbed, vier badkamers waarvan drie met een douche en één met een bubbelbad en vier (aparte) toiletten. De keuken is compleet ingerichte met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

17-persoonsachtkamerappartement (ca. 190 m²): De ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank en een 1-persoonsbedbank is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon. Het appartement heeft zeven slaapkamers met elk twee losse bedden of een 2-persoonsbed, zeven badkamers met een bubbelbad en zeven (aparte) toiletten. De keuken is compleet ingerichte met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.

18-persoonsnegenkamerappartement (ca. 170 m²): De ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank is voorzien van een gezellige haardkachel (hout inbegrepen), satelliettelevisie en telefoon. Het appartement heeft acht slaapkamers met elk twee losse bedden of een 2-persoonsbed, vijf badkamers waarvan drie met een douche en twee met een bubbelbad en vier (aparte) toiletten. De keuken is compleet ingerichte met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en tevens zijn er skikluisjes aanwezig.