Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Chalet Val 2400**** Frankrijk Les 3 Vallées Val Thorens
€ 459
Chalet Val 2400****
Frankrijk  |  Les 3 Vallées  |  Val Thorens
  • Geschikt voor max. 14 personen.
  • Skiliften op steenworp afstand.
  • Op 300 m. van de winkels.
  • Gratis gebruik van sauna & zwembad.
7 nachten, per persoon

Chalet Val 2400****

Accommodatieomschrijving

Appartementencomplex Chalet Val 2400 ligt rustig gelegen met een adembenemend uitzicht vanaf de balkon over de bergen!

Ligging

Op slechts 300 m van de skiliften en op ca. 5 à 10 minuten wandelen  van de winkels en restaurants ligt het mooie, luxe appartementencomplex Chalet Val 2400. De chalets zijn allen gebouwd in stijl van de streek, wat ze een warme uitstraling geeft.

Verblijf

Na het skiën kun je genieten van de gratis sauna die zich bevindt op de begane grond. Vanaf het balkon heb je een adembenemend uitzicht over de bergen.

De huur van alle appartementen is inclusief Wi-Fi, lakens, handdoeken en eindschoonmaak (met uitzondering van de keuken).

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 59m²): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker . Verder is er een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een badkamer met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

6-persoonsdriekamerappartement comfort (ca. 61m²): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder is er een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en twee badkamers met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

8-persoonsvierkamerappartement comfort (ca. 81m2): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. magnetron, vaatwasser en koelkast. Verder is er een slaapkamer met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en drie badkamers met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 89m²): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er één of twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee of drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en twee badkamers met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

10-persoonsvijfkamerappartement comfort (ca. 122m²): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en vier badkamers met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

10-persoonszeskamerappartement (ca. 119m²): dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie, 2-persoonsslaapbank en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er twee of drie slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee of drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en drie badkamers met bad of douche en toilet. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

14-persoonszeskamerappartement/mezzanine (ca. 145m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met Oostenrijkse kachel, satelliettelevisie en zithoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. fornuis met oven en keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, drie slaapkamers met elk twee losse bedden, een mezzanine met drie losse bedden en vier badkamers met bad of douche en toilet. Ook is er een balkon.