Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Les Fermes de St. Sorlin*** Frankrijk Sybelles St. Sorlin d'Arves
€ 189
Les Fermes de St. Sorlin***
Frankrijk  |  Sybelles  |  St. Sorlin d'Arves
  • Geschikt voor 2 tot 12 personen.
  • Aan de voet van de skipistes.
  • Centrum op slechts 700 m.
  • Zwembad, sauna & jacuzzi.
7 nachten, per persoon

Les Fermes de St. Sorlin***

Accommodatieomschrijving

Prachtige résidences in Les Fermes de St. Sorlin.

Ligging

De résidences Les Fermes de St. Sorlin liggen aan de voet van de pistes en zijn verspreid over verschillende gebouwen. De locatie van de résidences biedt een prachtig uitzicht over de vallei.

Verblijf

Tijdens je verblijf in deze résidences zal het je aan niets ontbreken. Alle gasten van Les Fermes de St. Sorlin kunnen gebruik maken van de lobby, een sfeervolle lounge met open haard en het overdekte zwembad met jacuzzi en sauna. Het centrum ligt op 700 m afstand van de résidences en is bereikbaar door middel van de gratis navette die voor de deur stopt. Bij de residences vind je een supermarkt, een bakker, een pizzeria, een restaurant en een après-ski bar. Tevens kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van internet.

4-persoonstweekamerappartement (26-28 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank, een slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee aparte bedden. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad en toilet.

5-persoonstweekamerappartement (29-31 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie, een 1-persoonsbedbank en een 2-persoonsbedbank, een slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee aparte bedden. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad en toilet.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 36-38 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer of cabine met twee aparte bedden of stapelbedden. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad, het toilet is bij de meeste appartementen apart.

7-persoonsdriekamerappartemen(ca.44m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie, een 1-persoonsbedbank en een      2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met elk twee aparte bedden. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad, het toilet is bij de meeste appartementen apart.

8-persoonsdriekamerappartement (ca. 53 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met elk een 2-persoonsbed of twee aparte bedden en een slaapnis met een stapelbed. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad en toilet.

9-persoonsvierkamerappartement (ca. 50-60 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met elk twee aparte bedden of een stapelbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra slaapbank in de woonkamer of in een slaapkamer. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en een badkamer met douche of bad en toilet.

10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 67 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met elk een 2-persoonsbed of twee aparte bedden en twee slaapkamers of slaapnissen met elk twee aparte bedden of stapelbedden. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en drie badkamers met douche of bad, waarvan twee met toilet. Er is tevens een apart toilet.

12-persoonsvijfkamerappartement (ca. 84 m²): Is voorzien van een woonkamer met satelliettelevisie en een 2-persoonsbedbank. De keuken beschikt over elektrische kookplaten, een magnetron en een vaatwasser. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers met elk een 2-persoonsbed of twee aparte bedden, een slaapkamer of slaapnis met een stapelbed en twee slaapnissen waarvan één met twee aparte bedden en één met een stapelbed. Verder beschikt het appartement over een balkon of terras en twee badkamers met douche of bad, waarvan een met toilet. Er is tevens een apart toilet.