Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Les Balcons de Val Cenis Village**** Frankrijk Val Cenis Val Cenis
€ 199
Les Balcons de Val Cenis Village****
Frankrijk  |  Val Cenis  |  Val Cenis
  • Geschikt voor max. 15 personen.
  • Terugskiën tot aan je voordeur.
  • Broodjesservice aanwezig.
  • Aan de rand van de dorpskern.
7 nachten, per persoon

Les Balcons de Val Cenis Village****

Accommodatieomschrijving

Deze uitstekende viersterren chaletappartementen zijn in de Savoyaardse stijl gebouwd met veel aandacht voor ruimte en privacy.

Ligging

De chalets liggen aan de rand van de dorpskern met de winkels, restaurants en bars op slechts enkele minuten loopafstand. Vanaf de chalets stap je zo op de ski’s naar de dichtstbijzijnde skilift en kun je aan het eind van de dag terug skiën tot aan de chalets.

Verblijf

Alle appartement zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van satelliettelevisie, telefoon en balkon. De keuken is volledig ingericht met vier keramische kookplaten, een koffiezetapparaat, een vaatwasser, een magnetron en een koelkast.

In de résidence is een receptie met comfortabele zithoek (Wi-Fi). Onder de résidence bevindt zich een overdekte garage die je kunt reserveren (ca. € 43,= per auto per week) en een bagagerie voor de aankomst- en vertrekdag met mogelijkheid om te douchen. Verder zijn er een supermarkt en een restaurant bij de résidence aanwezig. Per appartement is er een skilocker en je kunt gebruik maken van de broodjesservice. Als gast van les Balcons de Val Cenis Village heb je gratis toegang tot het ontspanningscentrum des Glières in Val Cenis, met zwembaden, een sauna, een hamman en een fitnesscentrum.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 30 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank, een slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met douche en gescheiden toilet.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (ca. 43 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank, een slaapkamer met twee losse bedden, een cabine met een stapelbed en een badkamer met douche en gescheiden toilet.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 50 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank en 1-persoonsbed, twee slaapkamers met twee losse bedden en een badkamer met douche en gescheiden toilet.

7-persoonsdriekamerappartement/cabine (ca. 60 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank en 1-persoonsbed, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee losse bedden, een cabine met een 1-persoonsbed en twee badkamers met bubbelbad of douche en gescheiden toilet.

8-persoonsdriekamerappartement/cabine (ca. 68 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank en 1-persoonsbed, twee slaapkamers met een 2-persoonsbed of twee losse bedden, een cabine met stapelbed en twee badkamers met bubbelbad of douche en gescheiden toilet.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 72 m²): Woon/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank en een 1-persoonsbed, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met twee losse bedden en drie badkamers met bubbelbad of douche en twee toiletten.

10-persoonsvierkamerappartement/cabine (ca. 80 m²): ingericht met een woonkamer met houtkachel en een 2-persoonsslaapbank. Er zijn drie 2-persoonskamers en een cabine met twee 1-persoonsbedden. Het appartement heeft drie badkamers, waarvan twee met een bad en één met douche, twee toiletten en een balkon.

10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 90 m²): ingericht met een woonkamer met houtkachel en een 2-persoonsslaapbank. Het appartement beschikt over vier 2-persoonskamers, 5 badkamers, waarvan 4 met een bad en één met douche, 5 toiletten en een balkon.

14-persoonszevenkamerappartement (ca. 150 m²): ingericht met een woonkamer met houtkachel en een 2-persoonsslaapbank. 5 slaapkamers met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Het appartement heeft 7 badkamers, waarvan zes met een bad en één met douche, 7 toiletten en een balkon.

16-persoonsachtkamerappartement (ca. 180 m²): Woon/slaapkamer met houtkachel, een 2-persoonsslaapbank en een 1-persoonsslaapbank, twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en vijf slaapkamers met twee losse bedden. Het appartement heeft negen badkamers, allen voorzien van wastafel en toilet. Acht badkamers hebben een bubbelbad en één badkamer heeft een douche.