Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Residences Valmorel Frankrijk Le Grand Domaine Valmorel
€ 229
Residences Valmorel
Frankrijk  |  Le Grand Domaine  |  Valmorel
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen.
  • Steenworp afstand van de skipistes.
  • Op loopafstand van het centrum.
  • Appartementen met balkon & terras.
7 nachten, per persoon

Residences Valmorel

Accommodatiebeschrijving

Appartementen in verschillende résidences op loopafstand van het centrum.

Ligging

Op een steenworp afstand van de lift en de piste en op loopafstand van het centrum.

Verblijf

De studio’s en appartementen verschillen onderling, maar zijn allemaal verzorgd en beschikken over een woonkamer met slaapplaatsen, een badkamer met bad of douche en toilet, een kitchenette met oven, vaatwasser en koelkast en een balkon of terras.

4-persoonsstudio (ca. 30 m²): de woonkamer bestaat uit twee met een schuifpui gescheiden gedeeltes met twee bedbanken en een kitchenette met oven en koelkast. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad of douche en toilet. Tot slot is er een balkon of terras.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 29 m²): de woonkamer biedt een bedbank en een kitchenette met oven en koelkast. Er is een 2-persoonskamer en een badkamer met wastafel, bad of douche en toilet. Tot slot is er een balkon of terras.

6-persoonstweekamerappartement (ca. 40 m²): de woonkamer bestaat uit twee delen waaronder een met schuifpui afgesloten slaapgelegenheid voor twee of drie personen en een kitchenette met oven en koelkast. Er is een aparte kamer met slaapgelegenheid voor drie of vier personen. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad of douche en toilet. Tot slot is er een balkon of terras.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 48 m²): de woonkamer is voorzien van een bedbank en een kitchenette met oven en koelkast. De slaapkamer en mezzanine zijn ieder geschikt voor twee personen. De badkamer biedt een wastafel, bad of douche en een toilet. Tot slot is er een balkon of een terras. 

7-persoonsdriekamerappartement (ca. 40 m²): de woonkamer biedt een bedbank voor twee personen en een kitchenette met oven en koelkast. Er is een 1-persoonskamer en een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed met daaronder een uittrekbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Tot slot is er een balkon of terras.   

8-persoonsdriekamerappartement (41-57 m²): woonkamer met slaapgelegenheid voor twee personen, twee aparte slaapkamers met twee tot vier bedden, een kitchenette met oven en koelkast, een badkamer met wastafel, bad of douche en toilet, een extra douche en (veelal) een tweede toilet, een balkon of terras. 

8-persoonsvierkamerappartement (50-65 m²): woonkamer met slaapgelegenheid voor twee personen, twee aparte slaapkamers en een mezzanine met twee bedden, een kitchenette met oven en koelkast, een badkamer met wastafel, bad of douche en toilet, een extra douche en een tweede toilet, een balkon of terras.