Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Résidence Le Belvédere*** Frankrijk Valfréjus Valfréjus
€ 269
Résidence Le Belvédere***
Frankrijk  |  Valfréjus  |  Valfréjus
  • Rustig gelegen.
  • Bestaand uit twee appartementen.
  • Piste en lift op 50m afstand.
  • 500m verwijderd van het centrum.
7 nachten, per persoon

Résidence Le Belvédere***

Accommodatieomschrijving

Verdeeld over twee chalets, les Busseroles en les Asphodèles.

Ligging

Résidence le Belvédère is rustig gelegen in het hogere gedeelte van Valfréjus.

Verblijf

Bij de receptie van de résidence kun je terecht voor het lenen van spelletjes of het huren van een fondue- of raclette set. Ook kun je een kaart kopen die je toegang verschaft tot het Wi-Fi netwerk. Er is een skikelder en sommige appartementen hebben een eigen skilocker naast de voordeur. 

Het 6-persoonsdriekamerappartement heeft een oppervlakte van 36 m2 en biedt een woonkamer met een zithoek, een eettafel en televisie. De keukenhoek is ingericht met o.a. een koelkast en elektrische kookplaten. De slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en er is een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer is ingericht met een bad en een wastafel en er is een separaat toilet. Tot slot kun je heerlijk van het uitzicht genieten vanaf je eigen balkon op het zuidwesten.

Het 8-persoonsdriekamerappartement/cabine heeft een oppervlakte van 49 m2 en biedt een woonkamer met een zithoek, een eettafel en televisie. De keukenhoek is ingericht met o.a. een koelkast en elektrische kookplaten. Eén slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed, één slaapkamer is voorzien van twee 1-persoonsbedden en er is een cabine met een stapelbed. Er zijn twee badkamers, ieder voorzien van een bad of douche, wastafel en toilet.

Tot slot kun je heerlijk van het uitzicht genieten vanaf je eigen balkon op het zuidwesten. Sommige van de appartementen hebben één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee cabines met ieder een stapelbed.