Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Les Balcons De La Rosière**** Frankrijk La Rosière - La Thuile La Rosière
€ 319
Les Balcons De La Rosière****
Frankrijk  |  La Rosière - La Thuile  |  La Rosière
  • Geschikt voor 4 tot 16 personen.
  • Aan de voet van de skipistes.
  • Skiën tot aan het appartement.
  • Skilift ligt op loopafstand.
7 nachten, per persoon

Les Balcons De La Rosière****

Accommodatieomschrijving

Dit nieuwe chaletdorp is in Savoyaardse stijl gebouwd.

Ligging

Het nieuwe chaletdorp Les Balcons de la Rosière is in Savoyaardse stijl gebouwd. Het ligt aan de voet van de piste des Eucherts, ideaal dus. Op maar liefst 15.000 m2 wordt een project gerealiseerd met winkels, recreatiemogelijkheden, appartementen en een hotel. De dichtstbijzijnde lift is op loopafstand te bereiken. En terugskiën naar de appartementen is mogelijk.

Verblijf

Doordat er veel gebruik is gemaakt van hout hebben de chaletappartementen een sfeervolle en warme uitstraling. Tevens zijn ze ruim, comfortabel en volledig ingericht.

De appartementen hebben een ruime woonkamer voorzien van satelliet tv en telefoon. De grote appartementen hebben meerdere badkamers met bad en douche (zelfs 1 met jacuzzibad), een gescheiden toilet en een groot balkon. Een allesbrander (houtkachel) is in alle appartementen aanwezig, hout voor de kachel is inbegrepen. Ieder appartement heeft een compleet ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaten, vaatwasser, oven en koelkast en een complete eethoek.

4-persoonstweekamerappartement (ca. 30 m²): Een bedbank voor 2 personen in de woonruimte en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast een badkamer met whirlpool en toilet.

6-persoonsdriekamerappartement (ca. 56 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen en een televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er twee badkamers waarvan één met bubbelbad en één met douche en een (apart) toilet.

8-persoonsdriekamerappartement/cabine

(ca. 68 m2):  Beschikt over een bedbank voor 2 personen, televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over 2 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een cabine. Tevens zijn er twee badkamers waarvan één met bubbelbad en één met douche en een één of twee (aparte) toiletten.

8-persoonsvierkamerappartement (ca. 72 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen, een, houtkachel, televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er drie badkamers waarvan twee met bubbelbad en twee (aparte) toiletten en één badkamer met douche.

10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 110 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen, een houtkachel, televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er vier badkamers met bubbelbad, vijf (aparte) toiletten en 1 badkamer met douche en toilet.

12-persoonszeskamerappartement (ca. 130 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen, een houtkachel, televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er zes badkamers waarvan vijf met bubbelbad en één badkamer met douche en zes (aparte) toiletten.

14-persoonszevenkamerappartement (ca. 150 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen, een houtkachel, televisie en telefoon. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over zes slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er zeven badkamers waarvan zes met bubbelbad en (apart) toilet en één badkamer met douche.

16-persoonsachtkamerappartement (ca. 170 m²): Beschikt over een bedbank voor 2 personen. De overige slaapplaatsen zijn verdeeld over zeven slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tevens zijn er acht badkamers waarvan zeven met bubbelbad en (apart) toilet en één badkamer met douche.