Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Residence La Combe Frankrijk Aussois Aussois
€ 200
Residence La Combe
Frankrijk  |  Aussois  |  Aussois
  • Geschikt voor 2 tot 10 personen.
  • Gratis skibusservice.
  • Centrum op slechts 500 m.
  • Skipiste op 10 min. afstand.

 

7 nachten, per persoon

Residence La Combe

Accommodatieomschrijving

De appartementengebouwen van La Combe zijn mooi afgewerkt met veel hout.

Ligging

In het centrum van Aussois liggen de appartementengebouwen van La Combe. Op maar 500 m vind je een supermarkt, een restaurant, verschillende winkeltjes en een bar. De appartementen liggen op 10 min. afstand van de piste en er vertrekt een gratis skibus op regelmatige tijden recht tegenover de appartementen. 

Verblijf

La Combe bevat een receptie, salon, skilockers, bagageruimte, telefooncel en parkeergelegenheden. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van internet. Alle appartementen zijn netjes en compleet ingericht.

4-persoonstweekamerappartement (ca 30 m²): Woonkamer voorzien van slaapbank met onderschuifbed. Keuken met o.a. ijskast, vaatwasser, magnetron/oven en elektrische kookplaten. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Verder beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche en toilet. Het appartement heeft tevens een balkon of terras.

5-persoonsdriekamerappartement (ca 40 m²): Ruime woonkamer voorzien van slaapbank met onderschuifbed voor 1 persoon. Keuken met o.a. ijskast, vaatwasser, magnetron/oven en elektrische kookplaten. De slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en een met stapelbed (slaapkamer kan ook een cabine zijn). Verder beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche en toilet. Het appartement heeft tevens een balkon of terras.

6-persoonsdriekamerappartement (ca 40 m²): Ruime woonkamer voorzien van slaapbank met onderschuifbed. Keuken met o.a. ijskast, vaatwasser, magnetron/oven en elektrische kookplaten. De slaapplaatsen zijn verdeeld over twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en een met stapelbed (slaapkamer kan ook en cabine zijn). Verder beschikt het appartement over een badkamer met bad of douche en toilet. Het appartement heeft tevens een balkon of terras.

8-persoonsdriekamerappartement/mezzanine (ca 60 m²): Ruime woonkamer voorzien van een 2-persoonsslaapbank. Keuken met o.a. ijskast, vaatwasser, magnetron/oven en elektrische kookplaten. De slaapplaatsen zijn verdeeld over een mezzanine met een 1-persoonsbed en onderschuifbed en twee slaapkamers voor twee personen. Verder beschikt het appartement over twee badkamers, waarvan één met bad en de ander met douche en twee aparte toiletten. Het appartement heeft tevens een balkon.

10-persoonsvierkamerappartement/mezzanine (ca 70 m²): Ruime woonkamer met een 2-persoonsbedbank. Keuken met o.a. ijskast, vaatwasser, magnetron/oven en electrische kookplaten. Twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een mezzanine voorzien van een stapelbed. Verder beschikt het appartement over twee badkamers met bad, twee aparte toiletten en een balkon.