Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Le Chalet des Neiges Arolles**** Frankrijk Les Arcs Arc 2000
€ 459
Le Chalet des Neiges Arolles****
Frankrijk  |  Les Arcs  |  Arc 2000
  • Geschikt voor 3 tot 16 personen.
  • Gelegen aan de skipiste.
  • Zeer luxe appartementen.
  • Zwembad, sauna & fitnessruimte.
7 nachten, per persoon

Le Chalet des Neiges Arolles****

Accommodatiesomschrijving

Dit schitterende, in Savoyaardse stijl gebouwde chalet, beschikt over zeer luxe appartementen en is gelegen in Arc 2000.

Ligging 

Het chalet is gelegen aan de piste met de skilift voor de deur. Het oude centrum van Arc 2000 is bereikbaar door middel van een nieuwe voetgangerslift.

Verblijf

In Chalet des Neiges kun je gratis gebruikmaken van het zwembad, de sauna en de fitnessruimte. Er is een receptie, een skishop, een skipasloket en een bistro aanwezig. Bij aankomst in de appartementen zijn de bedden opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en een zak haardhout is aanwezig. De woonkamer is ruim en comfortabel. Er kunnen steeds twee personen in de woonkamer overnachten, de bank wordt dan als bed gebruikt. Op verzoek kan gebruik worden gemaakt van de overdekte parking en ter plaatse is een broodjesservice aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag.

6-persoonsdriekamerappartement Comfort (ca. 45 m²): Ruime woonkamer met televisie, telefoon, fauteuils, een eethoek, woonkamer met (slaap)bank, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. Twee badkamers met douche of bad, een gescheiden toilet, compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.

8-persoonsvierkamerappartement Comfort (ca. 72m²): Ruime woonkamer met televisie, telefoon, open haard, fauteuils, een eethoek, een (slaap)bank, slaapkamer met een 2-persoonsbed en een badkamer met douche, slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met bad, slaapkamer met twee lossen bedden, extra badkamer met bad, twee gescheiden toiletten, compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.

10-persoonsvijfkamerappartement Comfort (ca. 95 m²): Ruime woonkamer met televisie, telefoon, open haard, fauteuils, een eethoek, twee (slaap)banken, slaapkamer met een 2-persoonsbed en een badkamer met bad, slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met douche, twee slaapkamers met elk twee losse bedden, twee badkamers (één met douche en één met bad), twee toiletten, compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.

10-persoonsvijfkamerappartement Luxe (ca. 95 m²): Ruime woonkamer met televisie, telefoon, open haard, fauteuils, een eethoek, twee (slaap)banken, twee slaapkamer met een tweepersoonsbed met aangrenzend een badkamer met douche, twee slaapkamers met 2-persoonsbed, twee badkamers (één met douche en één met bad), haardroger, twee toiletten, kluis, compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.

12-persoonszeskamerappartement Luxe (ca. 115 m²): Ruime woonkamer met televisie, telefoon, open haard, fauteuils, een eethoek en bank en een slaapbank voor twee personen, vier slaapkamers met twee losse bedden, één slaapkamer met een 2-persoonsbed, zes badkamers waarvan twee met bad en vier met douche, twee toiletten, compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.

16-persoonsachtkamerappartement Comfort (ca. 135 m²): Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met televisie, telefoon, open haard, fauteuils, een eethoek en een slaapbank voor twee personen. Op de beneden verdieping zijn er 7 slaapkamers met een 2-persoonsbed. Er bevinden zich 7 badkamers waarvan 3 met een bad en 4 met een douche uitgerust zijn, 3 gescheiden toiletten, compleet ingerichte keuken met oven, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Groot balkon aanwezig.