Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Le Chalet des Neiges Cime des Arcs**** Frankrijk Les Arcs Arc 2000
€ 439
Le Chalet des Neiges Cime des Arcs****
Frankrijk  |  Les Arcs  |  Arc 2000
  • Geschikt voor 2 tot 12 personen.
  • Direct gelegen aan skipiste en lift.
  • Zwembad, sauna & fitnessruimte.
  • Mogelijk om te skiën tot de voordeur.

 

7 nachten, per persoon

Le Chalet des Neiges Cime des Arcs****

Accommodatieomschrijving

Deze schitterende, net gebouwde résidence, beschikt over zeer luxe appartementen.

Ligging

Cime des Arcs behoort tot Chalet des Neiges en is aan de piste gelegen met de skilift voor de deur. Het oude centrum van Arc 2000 is bereikbaar door middel van een voetgangerslift.

Verblijf

In Cime des Arcs kun je gratis gebruikmaken van de sauna, fitnessruimte en het zwembad van Chalet des Neiges dat 200 m verderop ligt. Op verzoek kan gebruik worden gemaakt van de overdekte parking en ter plaatse is een broodjesservice aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag.

4-persoontweekamersappartement (32 m²): Is voorzien van een slaapkamer met een 2-persoonbed, 1 badkamer en toilet. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

6-persoonstweekamerappartement/cabine (38 m²): Is voorzien van 1 slaapkamer, 1 cabine met een stapelbed, 1 badkamer en een toilet. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

6-persoonsdriekamerappartement (45 m²): Is voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer en een toilet. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een oven, koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

8-persoonsdriekamerappartement/cabine (60 m²): Is voorzien van 2 slaapkamers, 1 cabine met stapelbedden, 1 badkamer met douche en een apart toilet. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een oven, koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

8-persoonsvierkamerappartement (89 m²): Is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en twee toiletten. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een oven, koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

10-persoonsvierkamerappartement/cabine (83 m²): Is voorzien van 3 slaapkamers, 1 cabine met een stapelbed, 3 badkamers en 2 toiletten. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een oven,  koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.

10-persoonsvijfkamerappartement/luxe (120 m²): Is voorzien van 4 slaapkamers, 1 cabine met een stapelbed, 4 badkamers en twee toiletten. Verder is er een ruime woonkamer met televisie. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a. een oven, koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon en ter ontspanning je eigen sauna.

12-persoonsvijfkamerappartement/cabine (115 m²): Is voorzien van 4 slaapkamers, 1 cabine met een stapelbed, 4 badkamers en twee toiletten. Verder is er een ruime woonkamer met televisie en een slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is het appartement voorzien van een keuken met o.a.  een oven, koelkast, magnetron, 4-pits kookplaat en vaatwasser. Tevens is er een balkon.