Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Chalet Altitude**** Frankrijk Les Arcs Arc 2000
€ 489
Chalet Altitude****
Frankrijk  |  Les Arcs  |  Arc 2000
  • Geschikt voor max. 16 personen.
  • Skipistes op slechts 50 m.
  • Je kunt skiën tot de voordeur.
  • Gratis zwembad & sauna.
7 nachten, per persoon

Chalet Altitude****

Accommodatieomschrijving

Dit in typische Savoie-stijl gebouwde chalet, beschikt over 41 mooie appartementen.

Ligging

Op 50 m van de pistes en lift en op ca. 5 minuten lopen van het centrum van Arc 2000, pal naast Chalet de l’Our, ligt de luxe Chalet Altitude 2000. Je kunt skiën tot aan de voordeur!

Verblijf

In de résidence van Chalet Altitude 2000 kun je gratis gebruik maken van een verwarmd zwembad (27 ˚C) en de sauna. Naast Chalet Altitude bevindt zich een supermarkt. Tevens kan er gratis gebruik worden gemaakt van internet in de appartementen.

De huur van alle appartementen is inclusief lakens en handdoeken en eindschoonmaak (behalve de keuken). Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt. 

4/6-persoonsdriekamerappartement (ca. 63 m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, satelliettelevisie en een zithoek, en een compleet ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Verder zijn er 2 slaapkamers, één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en twee badkamers met bad of douche en toilet. Ook is er een balkon.

6/8-persoonsvierkamerappartement (ca. 88 m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, satelliettelevisie en een zithoek, en een compleet ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Verder zijn er twee slaapkamers met elk twee 2-persoonsbedden en één slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met een bad, een badkamer met een bad en toilet en een apart toilet. Ook is er een balkon.

8/10-persoonsvijfkamerappartement (ca. 98m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, satelliet televisie en een zithoek, en een compleet ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Verder zijn er twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en drie badkamers met bad of douche en toilet. Ook is er een balkon.

10/12-persoonszeskamerappartement (ca. 130 m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, satelliettelevisie en een zithoek, en een compleet ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Verder zijn er twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, twee badkamers met bad of douche en toilet, twee badkamers met alleen een bad of douche en een apart toilet. Ook is er een balkon.

14/16-persoonsachtkamerappartement (ca. 160 m²): Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, satelliettelevisie en een zithoek, en een compleet ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Verder zijn er drie slaapkamers met een 2-persoonsbed, vier slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, vier badkamers met bad of douche en toilet, een badkamer met een douche en twee aparte toiletten. Ook is er een balkon.