Soort reis
Bestemming
Vertrekdatum
Je bevindt je hier: Home
Groepsreizen
Appartement Colchiques Frankrijk La Plagne Champagny en Vanoise
€ 469
Appartement Colchiques
Frankrijk  |  La Plagne  |  Champagny en Vanoise
  • Geschikt voor max. 20 personen.
  • Beschikt over 8 slaapkamers.
  • Beschikt over een jacuzzi.
  • Skilift op slechts 400 m.
  • Centrum op loopafstand.
7 nachten, per persoon

Appartement Colchiques

Accommodatieomschrijving

Prachtige luxe Savoyaardse chalet.

Ligging

In het hart van Champagny en Vanoise ligt het prachtige Savoyaardse chalet dat gevormd is door twee aan elkaar gekoppelde appartementen en dat uit drie verdiepingen bestaat. De winkels en restaurantjes liggen op korte afstand en de skilift op slechts 400 m.

Verblijf

De gasten van appartement Colchique mogen gebruik maken van de wellnesscentra van Chalet du Bouquetin met een fitnessruimte, sauna, jacuzzi en Turks bad.

20-persoonsappartement : Is gelegen aan de zuidkant en beschikt over een aantal brede balkons. Het beschikt over 3 woonkamers met open haard en lederen fauteuils, 2  satelliet televisies met video en dvd-speler, een telefoon en Wi-Fi. De keuken is compleet ingericht en voorzien van Miele apparatuur.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over 8 slaapkamers. Bij aankomst zullen de comfortabele bedden opgemaakt zijn. Vier slaapkamers beschikken over een televisie. De eerste slaapkamer beschikt over een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed en een badkamer met jacuzzi en douche. De tweede slaapkamer beschikt over drie 1-persoonsbedden en een douche. De derde slaapkamer beschikt over een 2-persoonsbed en eigen badkamer. De vierde slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden en deelt de badkamer met de vijfde slaapkamer met een 2-persoonsbed. De zesde slaapkamer beschikt over een 2-persoonsbed en een badkamer met jacuzzi. De zevende slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden en deelt de badkamer met de achtste slaapkamer die een 2-persoonsbed heeft.